Slaaptips & nieuws

Negenmaandenbeurs

Aanstaande woensdag 15 februari is het zover. Samen met Pure Goat Company sta ik op de negenmaandenbeurs. Sinds enge tijd heb ik een samenwerking met Pure Goat Company. Waarom? Omdat voeding en slaap onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. De dramflora bepaalt je gezondheid, vaak wordt gezegd een gezonde buik is een gezond lichaam. Hoe beter de samenstelling van je darmflora, hoe beter het met je gaat.

Bij een baby geldt dit ook, zeker omdat de darmflora nog in opbouw is. Kwaaltjes als krampjes, maar ook reflux, koemelkallergie, excessief huilen en andere onrust vinden vaak hun oorsprong in de darmflora. We weten allemaal dat borstvoeding de beste voeding is, maar op een gegeven moment maken veel moeders (gedwongen of niet) de keuze over te stappen op flesvoeding.

Alle opvolgmelkproducten die je in de winkel kunt kopen zijn goed en voldoen allemaal aan een strenge wetgeving. Maar wist je dat opvolgmelk op basis van geitenmelk een alternatief is voor opvolgmelk op basis van koemelk?

Wil je meer weten, bezoek dan Pure Goat Company en Lief & Zoet Slaapcoaching op stand 10.406. Kom langs voor al je vragen en doe meteen mee met een leuke winactie!

Heb je nog vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact op.